Leírás és Paraméterek
A világszerte ismert Parajdi étkezési só sokkal ízletesebb, finomabb ételek készítésre alkalmas, mint az általános asztali só. Adalékanyagtól, környezeti szennyeződésektől mentes. Nem tartalmaz E 536 csomósodásgátlót. Az EU- élelmiszer adalékanyagként elfogadja, így a legtöbb só ami boltokban megvásárolható tartalmazza. A Természetes Parajdi sót már 5000 éve bányásszák. A só nemcsak ízesítőszer, annál sokkal több. Iszap mentes 2 es szemcseméretű.
Miért fontos a szervezete számára a só?
- A vesének szüksége van sóra a túltengésben lévő savak leépítéséhez, a vizelettel történő kiválasztásához.
- A sóban szegény szervezet, elsavasodik.
- Agyunk működéséhez is sóoldatra van szükség.
Itt fontos kiemelni, hogy a só fogyasztása mértéktelenül nem ajánlott! Mint mindenben az arányok itt is nagyon fontosak.
Miért lenne ez más mint bármilyen másik só?
A válasz egyszerű nézd, meg bármelyik nagyobb áruházban kapható só feliratát, mit is tartalmaz?
Ha nem csak NaCl van benne hanem csomósodásgátló is akkor, tudtad hogy mérget is eszel?
– Főzéskor mennyivel másabb, mint egy általános asztali só?
Sósabb só, így főzéskor kevesebbet kell belőle használni.
Kinek ajánljuk a Parajdi sót!
– akinek fontos az egészsége
– aki adalékanyagtól mentes ételt szeretne fogyasztani
– aki reform, paleo stb. táplálkozást folytat
– aki fogyókúrázik
– aki sportol
Felhasználják: pékségek, éttermek, disznó vágáshoz, húsfeldolgozó üzemek, savanyúságot előállító cégek