Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Óház Kiadó

Tegyük fel, hogy olyan mélységben érdekel minket egy téma, ahogy azt az iskolákban nem oktatják – legyen az akár filozófia, egészség, a test elektromossága vagy történelem. Ha elkezdünk a mélyére ásni, gyakran szembesülünk a ténnyel, hogy az alapvetéseket már évtizedekkel ezelőtt leírták, csak azok nem mentek át a köztudatba, nem jelentek meg az oktatás egyik szintjén sem.

Az Óház Könyvkiadó célja, hogy olyan könyveket tegyen a nagyközönség számára elérhetővé magyar nyelven, amelyek nélkül egyes területek nem, vagy csak nagy nehézségek árán megismerhetők.

Első kiadványunk, A jólét nyolc oszlopa a gondolkodáshoz, a világ és benne az emberi természet megértéséhez ad mércét és támpontokat. Egyfajta rendszert kínál – elemeire lebontva, megmagyarázva azok „működését”.

A könyv írója, James Allen XX. század elején megjelenő írásaival az önsegítő irodalom, a karakter fejlesztése és egyben egy modern filozófia alapját rakta le. Papírra vetett gondolatai még ma is frissek és időtállóak. A jólét nyolc oszlopa kora bestsellere volt, amely ma is kiállja az idők próbáját.

William Bramley könyve, a most megjelenő Éden Istenei az emberiség történelmének általunk többé, de inkább kevésbé ismert periódusának töredékeit – a jéghegy csúcsát – foglalja össze egy nem szokványos nézőpontból és egészíti ki a jéghegy vízfelszín alatti, láthatatlan részével –  így emelve ki az egészet az óceán félelmetes mélységéből, amely ezáltal a szemünk előtt válik vizsgálhatóvá, megismerhetővé.

Ezúton (is) kívánunk a megismeréshez minden kedves Olvasónak jó kutatást és kellemes utazást!

-Lantos Balázs -ügyvezető, fordító

Rendezés:
Az oldal tetejére