Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Óház Kiadó
Aktuális készlet: 6 db raktáron
Külső raktáron: 100 db raktáron

AZ ÓHÁZ KIADÓ ÚJ KÖNYVE:

JAMES ALLEN - GONDOLAT ÁLTAL

Cikkszám: OH0004
Várható szállítás: 2024. május 22.
Szállítási díj: 1.142 Ft
Nem értékelt

JAMES ALLEN - GONDOLAT ÁLTAL

3.500 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Aktuális készleten lévő termékeink szállítási ideje: 2-5 munkanap (FoxPost Csomagautomatába)
Külső raktáron lévő termékeink szállítási ideje: 8 munkanap (FoxPost Csomagautomatába)
Amennyiben a rendelését MPL (házhozszállítással, postán maradóra, vagy posta pontra kéri), minden hónap utolsó hetében kerül kiszállításra!

Kérjük, vásárlása során vegye figyelembe a termékek raktár elérhetőségét és a kiválasztott szállítási módot!

Vásároljon 25.000 forint felett és a kiszállítás INGYENES!
Utánvétel fizetés esetén +1000 Ft illeték kerül felszámításra.

Leírás és Paraméterek

Részlet a könyvből:

"Nem a körülmények teszik az embert, hanem a körülmények mutatják meg őt önmagának. A bűnbe és a vele járó szenvedésekbe való leereszkedés állapota nem létezhet rosszindulatú hajlamok nélkül; vagy az erénybe és annak tiszta boldogságába való felemelkedés az erényes törekvések folyamatos ápolása nélkül. Az ember ilyen módon, mint a gondolkodás ura és mestere: önmaga teremtője, környezetének alakítója és megalkotója. A lélek még születéskor is a hozzá illőhöz tér, és földi zarándoklatának minden egyes lépése során magához vonzza a körülmények azon kombinációit, amelyek felfedik önmagát saját tisztaságának és tisztátalanságának, erejének és gyengeségének tükörképeiként.

Az emberek nem azt vonzzák, amit akarnak, hanem azt, amilyenek ők maguk. Szeszélyeiket, ábrándjaikat és ambícióikat minden lépésnél meghiúsítják, de legbensőbb gondolataikat és vágyaikat saját eledelükkel táplálják, legyen az akár szennyes, akár tiszta. Az "istenség, amely céljainkat formálja", bennünk van; ez a mi saját Énünk. Az embert csak önmaga tartja fogva. A gondolat és a cselekvés a Sors börtönőrei – bebörtönöznek, mivel alantasak; ugyanakkor ők a Szabadság angyalai is – felszabadítanak, mivel nemesek.

Nem azt kapja az ember, amit kíván, és amiért imádkozik, hanem azt, amit jogosan kiérdemel. Kívánságai és imái csak akkor teljesülnek és kapnak választ, ha azok összhangban vannak gondolataival és tetteivel.

Ennek az igazságnak a fényében mit jelent tehát a "harc a körülmények ellen"? Azt jelenti, hogy az ember folyamatosan lázad egy külső hatás ellen, miközben a szívében mindvégig táplálja és megőrzi annak okát.

Ez az ok felveheti egy tudatos vétek vagy egy tudattalan gyengeség formáját; de bármi legyen is az, makacsul hátráltatja birtokosának erőfeszítéseit, és így hangosan orvoslásért kiált."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére