Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
26.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Sallai Orsolya-SOrSi
Aktuális készlet: 998 db raktáron
Külső raktáron: 1000 db raktáron
Az Ama-Ring© kezelés elsődlegesen az idegrendszer kiegyensúlyozását, a paraszimpatikus idegrendszer aktivizálását, magyarán a stressz oldását célozza. 
Cikkszám: AMA-04
Várható szállítás: 2024. június 19.
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

AMA RING -Mágnes terápia TÍZ ALKALOM

26.500 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Aktuális készleten lévő termékeink szállítási ideje: 2-5 munkanap (FoxPost Csomagautomatába)
Külső raktáron lévő termékeink szállítási ideje: 8 munkanap (FoxPost Csomagautomatába)
Amennyiben a rendelését MPL (házhozszállítással, postán maradóra, vagy posta pontra kéri), minden hónap utolsó hetében kerül kiszállításra!

Kérjük, vásárlása során vegye figyelembe a termékek raktár elérhetőségét és a kiválasztott szállítási módot!

Vásároljon 25.000 forint felett és a kiszállítás INGYENES!
Utánvétel fizetés esetén +1000 Ft illeték kerül felszámításra.

Leírás és Paraméterek

A berendezés olyan elektromágneses rezgést bocsájt ki, mely az idegrendszer relaxációért felelős központjait stimulálva látványosan, gyorsan és tartósan csökkenti a stressz szintjét.
A relaxált idegrendszeri állapot antistressz hormonok termelődéséhez vezet. E hormonok jelenlétében az immunrendszer aktivizálódik, és mindent kiürít a szervezetből, ami a test optimális működését akadályozza. (Mikrobák, az érfalon lerakódott mész illetve zsigeri zsírok, elöregedett
vagy megbetegedett sejtek stb.)

ENNEK FONTOSSÁGÁT NEHÉZ TÚL HANGSÚLYOZNI.

Mindenfajta sejthiba, (melyet egy bizonyos „mennyiség” után öregedésnek és /vagy betegségnek nevezünk) alapvetően két okra vezethető vissza. Az egyik a sejtek tápanyaghiánya. Magyarán a táplálkozás, azaz a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, valamint a vitaminok és az ásványi anyagok kérdése. Mindez személyes konzultáció keretében tökéletesen beállítható. A sejtek meghibásodásának másik oka a sejtek oxidációja. Ezt kisebb részben a kívülről bevitt (elfogyasztott, belélegzett, bőrön át felszívódott stb.) méreganyagok, döntő részben pedig a saját testünk által termelt szabad gyökök okozzák. Ez utóbbi anyagok a stressz eredményeképpen alakulnak ki a szervezetben. A stressz természetesen egy nélkülözhetetlen és létfontosságú élettani jelenség – komoly, „akut” fenyegetés esetére. Magyarán segít életben maradnunk, ha vadállatokkal birkózunk az erdőben. Az ilyesfajta, klasszikus stresszhelyzet persze mindig is része volt a homo sapiens történelmének, ám meglehetősen ritka eseménynek számított. Nagy ritkán, alkalmanként: életmentő. Sajnos azonban a XXI. század embere folyamatos stressznek van kitéve: sárga csekkek, cégügyek, gazdasági válság, világpolitikai események. Sőt, rengeteg olyan látens stresszforrás vesz minket körül, amelyeket nem is tekintünk ilyennek: a város zöreje, a számítógépek folyamatos zúgása, az elektroszmog, a képernyőkből áradó kék fény és így tovább. Nem is beszélve a közösségi hálózatokról, melyek lényegi eleme a másokkal való folyamatos (virtuális) megmérettetés. Mindezek a testünk számára semmiben nem különböznek a klasszikus stresszhelyzetektől, tehát ugyanúgy nagy mértékű szabad gyök termelődésével járnak. Ami viszont óriási különbség, hogy míg az életünkért viszonylag ritkán kell megküzdenünk, a modern ember egész nap, egész héten és hónapban, akár hosszú éveken át folyamatos („modern”) stresszben van. Az alkalmankénti stressz (okozta mérgezést) testünk képes kezelni, de a folyamatosan fennálló „krónikus” stresszt nem. Pontosabban: a konstans stressz eredményeként létre jövő szabad gyökök folyamatosan mérgezik a testet, és egy idő után csak (bal)szerencse kérdése, hogy mely sejtek kezdik először felmondani a szolgálatot: a bőr, a haj, az érhálózat, az idegrendszer, a hasnyálmirigy, a bélfal stb. Mindez egyéni alkat kérdése.

Összefoglalva:

A mai kor embere folyamatos stressznek van kitéve, ami folyamatos mérgezést eredményez, ami végül egy vagy több féle betegséghez, illetve korai öregedéshez vezet. Ha mindezt el akarjuk kerülni, akkor mindenekelőtt a stresszhelyzeteket kell csökkentenünk. Nem kis feladat… Ha e szituációkat elkerülni nem tudjuk, mindent meg kell tennünk a stressz oldása érdekében. Próbálkozhatunk meditációval, pecázással, edzéssel, olvasással. Ha azonban valami mély probléma nyomaszt minket, az idegrendszerünk nem fogja elengedni a témát, és bármivel is tevékenykedhetünk szabad időnkben, a stressz-szint nem változik. Az intenzív sportolás endorfin hormon termeléséhez vezethet, ami agyunk számára egy könnyed, emelkedett állapot, ám a test többi része számára csak egy újabb oxidációs folyamat. Más szóval: nem ez a megoldás. Az idegrendszer relaxált állapotba „kapcsolása” tökéletesen kivitelezhető ugyanakkor a megfelelő technikai eszközökkel. A technológia ugyanis nem függ kedélyállapottól, kipihentségünktől és egyéb külső vagy belső körülményektől. Amennyiben egy berendezés működik, az az emberi elme hullámzását kiküszöbölve mindig ugyanazon a színvonalon működik. Az idegrendszer eme változása (a stresszoldás) pedig hatással van a hormonrendszerre, és az immunrendszerre is.

A relaxációért felelős paraszimpatikus idegrendszer aktivizálását, vagyis a relaxációt a test
hormonrendszere is „leköveti”. Amennyiben relaxált állapotba kerülünk (idegrendszer), a test
antistressz hormonokat kezd termelni (hormonrendszer). E hormonok jelenléte a falósejtek
felszaporodásához vezet (immunrendszer). A falósejtek feladata mindent eltüntetni a szervezetből,
ami nem oda való: mikrobákat, az érfalakon lerakódott meszet és zsírt, valamint a meghibásodott
sejteket. Ha tehát a falósejtek aktívak, az immunredszer elvégzi a munkát, és a szervezet újra
optimálisan képes működni.
A fentiekből jól láthatjuk, milyen hihetetlenül fontos, hogy a stressz szintjét csökkenteni tudjuk, sőt,
ha lehetséges, rendszeresen a lehető legrelaxáltabb állapotba tudjunk kerülni.
Az Ama-Ring© olyan elektromágneses rezgést bocsájt ki, mely az idegrendszer relaxációért felelős
központjait stimulálva látványosan, gyorsan és tartósan csökkenti a stressz szintjét. Ez hormonális
változást okoz, illetve az immunrendszer erősödéséhez vezet. Amennyiben testünkben antistressz
hormonok termelődtek, és a falósejtek szervezetünkben felszaporodtak, a test „öngyógyításba” kezd,
és hosszú időre védett, ellenálló állapotba kerül.

BÉRLET ÉRVÉNYESSÉGE: 

Heti 1, vagy 2 alkalommal lehet igénybe venni a bérlet alkalmait. 

3 alkalmas bérlet 3 hétig érvényes a megkezdés napjától.

5 alkalmas bérlet 5 hétig érvényes a megkezdés napjától.

10 alkalmas bérlet 10 hétig érvényes a megkezdés napjától.

A meghosszabbítása, és a díja visszafizetése nem lehetséges az elmaradt alkalmaknak. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére